Forumul judecătorilor în domeniul proprietății intelectuale 2024

22. 05. 2024

Stimați reprezentanți ai sistemului judiciar din Republica Moldova,

Vă invităm să participați la Forumul judecătorilor în domeniul proprietății intelectuale 2024, sub auspiciile Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale (OMPI). Evenimentul va avea loc în perioada 9-10 octombrie 2024, în format hibrid (în persoană – la sediul OMPI din Geneva, Elveția, și online – prin intermediul platformei Zoom).

Scopul Forumului judecătorilor în domeniul proprietății intelectuale este de a răspunde cererii statelor membre de a crea un dialog între judecători, având în vedere că tribunalele naționale și regionale se confruntă tot mai mult cu noi întrebări în cazurile de proprietate intelectuală. Forumul oferă o platformă de schimb de informații și practici privind problemele comune pe care le întâmpină sistemul judiciar. Ediția din 2023 a evenimentului a reunit 360 de judecători din 101 țări și patru instanțe regionale.

Participarea la forum este accesibilă doar membrilor sistemului judiciar și membrilor organismelor de apel care se ocupă de litigii privind proprietatea intelectuală.

Încurajăm înregistrarea online până la data de 20 septembrie 2024, fără taxă de participare, la ACEST LINK, folosind codul de securitate DKH65RL2B.

Judecătorii care doresc să participe în format fizic la lucrările Forumului judecătorilor din acest an vor fi responsabili de costurile de călătorie și cazare asociate.

Pentru informații suplimentare și pentru a accesa programul provizoriu al evenimentului, vă rugăm să vizitați site-ul OMPI.